In de straten van Ekeren


EKEREN – In de loop van vrijdag 24 en zaterdag(nacht) 25 juni trok het wijkteam van Ekeren op pad in hun straten. Dat leverde een aantal opmerkelijke vaststellingen op.
Op vrijdagavond reed een jonge bromfietser (18) aan hoge snelheid weg toen hij de politie opmerkte. Nadat hij onderschept werd, was snel duidelijk waarom hij een controle probeerde vermijden. De bromfiets bleek niet ingeschreven, niet verzekerd en de nummerplaat behoorde toe aan een ander voertuig. De jongen had ook drugs op zak. Elders reeds een 15-jarige met een elektrische step over het voetpad. Hij bleek na controle in het bezit van twee messen, deze verboden wapens werden in beslag genomen.
Een fietser die zonder licht rondreed bleek vrij onder voorwaarden. Omdat deze niet werden nageleefd werd de man voor de onderzoeksrechter gebracht en aangehouden. Een andere bestuurder was op pad met de wagen van een vriend. De man beschikte niet over een rijbewijs en was onder invloed van verschillende soorten drugs. Als kers op de taart was hij vrij onder voorwaarden, die hij uiteraard schond door deze inbreuken.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.