Honderden inwoners trotseren koude voor nieuwjaarsdrink

KAPELLEN – Het Kapelse gemeentebestuur hield zondag 7 januari de traditionele nieuwjaarsdrink aan de ijspiste op het Dorpsplein. Naar jaarlijkse gewoonte werden alle inwoners uitgenodigd om te komen genieten van een gratis drankje. Bovendien kregen alle aanwezigen een mok met daarop het logo van de gemeente Kapellen.

De gemeente voorzag1.500 mokken

Deze mok kon nadien gebruikt worden om langs de drankstandjes te passeren. De gemeente had 1.500 mokken voorzien. Het koude en gure weer hield enkele honderden inwoners niet tegen om toch af te zakken naar het Dorpsplein. De gratis warme dranken gingen vlot over de toonbank. Kapelse verenigingen zorgden voor de bediening en dit alles opgeluisterd door een gelegenheidsorkestje.

Een gelegenheidsorkestje zorgde voor de muzikale noot

Nadat Kapelse inwoners hun nieuwjaarswensen in ontvangst hadden genomen door leden van het college, die ook de mokken overhandigden, was het voor velen een uitgelezen gelegenheid om bij te praten met buren en kennissen. Voor inwoners die van buiten het centrum kwamen was het uitzonderlijk gratis parkeren in de parking Bruggeske.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder