Het corona-virus legt onze polderstreek plat

Geen gansrijden, geen concerten voor fanfares, geen sportmanifestaties, geen feesten, … het venijnige Corona-virus is erin geslaagd om onze polderstreek plat te leggen. We stonden klaar om jullie heel wat info te brengen over het evenement van het jaar, het gansrijden en daarop volgend het keizerrijden. Peter Hendrickx schreef al enkele boeiende verhalen die ondertussen al ingeblikt zijn, maar geen nood, ons keizersnummer van 2 oktober zal er weeral één zijn om bij te houden.  

Gezien er in de komende weken geen activiteiten zullen plaatsvinden en aan éénieder gevraagd wordt om de sociale contacten tot een minimum te beperken, spreekt het voor zich dat het voor ons niet gemakkelijk zal zijn om aan actuele nieuwsgaring te doen.

We merken dat heel wat verenigingen of organisatoren van manifestaties niet bij de pakken blijven zitten en al druk bezig zijn met de toekomst te plannen. Wensen jullie dit binnen onze poldergemeenschap kenbaar te maken, aarzel dan niet ons te contacteren. Via onze nieuwswebsite www.polderke.com zijn wij het ideale kanaal om te communiceren. Stuur jullie nieuws door naar redactie@publipolder.be.

Zorg voor mekaar en hou het gezond!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *