Herdenkingsloop voor Jaitse op kermisloop te Stabroek

kermisloop
Op zondag 2 juni is het voor de sportievelingen en hun supporters weer een hoogdag in Stabroek.
Om 14.00 starten begeleiders en bewoners van De Vluchtheuvel voor 1 ronde op het parcours van het Polderkampioenschap. Zij worden terug de aankomstlijn verwacht tegen 14.20 a 14.30.
Na de  koers krijgen ze een medaille.
Kermiskoers
Wielerclub Stabroek richt ism. het gemeentebestuur en Edegem Bicycle club de Gentleman wedstrijd ins. Start om 14 .30 uur.  De opbrengst ten baten van een goed doel wordt door de winnende ploeg gekozen.
Vertrek en aankomst Dorpsstraat ter hoogt van De Klok. De koers van 10 rondes van 7 km. loopt  van de Dorpsstraat, Abtsdreef, Oud Broek, Danckerse Weg en Hoogeind.  De eerste 3 rondes wordt er achter 2 moto’s gereden en dan kan de strijd in alle hevigheid losbarsten.
4de Stabroekse Kermisloop:
Herdenkingsloop Jaitse Cannaerts
Atletiek Club Snelheid Stabroek organiseert op zondag 2 juni de 4de Stabroekse kermisloop. Dit jaar zal het ook de herdenkingsloop worden van onze jeugdatleet Jaitse Cannaerts. Onverwachts moesten we vorig jaar een week voor de kermisloop afscheid nemen van Jaitse. In samenspraak met de ouders van Jaitse is de kermisloop toch doorgegaan. Jaitse zou niet anders gewild hebben. We zijn onze jeugdatleet nog steeds niet vergeten, hij loopt nog steeds met ons mee. Daarom zouden we iedereen graag willen uitnodigen om deel te nemen aan deze kermisloop, zijn vriendjes van de atletiek, van school, van de chiro. En alle andere mensen die Jaitse gekend hebben.
Om 16h30 wordt de start gegeven van de kinderloop voor kindjes vanaf 6 jaar tot en met 9 jaar. Deze kindjes lopen 1 ronde. De jeugd tot en met 14 jaar lopen 2 rondjes. Alle kindjes krijgen een verrassingspakket en een medaille. De eerste drie meisjes en jongens van elke reeks komen op het podium en krijgen een andere prijs.
Vanaf geboortejaar 1999 kan men starten op de 5 en 10 km. Deze gaat van start iets na 5 uur. Tussen de kinderloop en de 5 en 10 km wedstrijd zal er net zoals vorig jaar een moment zijn voor Jaitse.
Alle clubleden van ACSS lopen in groep naar de Kleine Molenweg om Jaitse even goeie dag te zeggen.
Na een moment van stilte lopen we terug naar de Dorpsstraat en kan de wedstrijd van start gaan.
De 5 en 10 km gaan samen van start. De 5 km loopt 2 ronden en de 10 km 4 ronden. Voor de eerste drie dames en heren is er een podium voorzien met naturaprijzen. Iedereen die de wedstrijd uitloopt ontvangt een naturaprijs.
Vertrek en aankomst vinden plaats in de Dorpsstraat. Inschrijvingen, afhalen naturaprijzen, kleedkamers en douches kan u vinden in zaal Moorland, Sportweg 1 te Stabroek. Dit kan je vinden achter het Gemeentehuis waar ook parking voorzien is.
Voorinschrijven kan via website www.acssvzw.be of door het inschrijvingsformulier in te vullen en binnen te brengen bij: Lieve Spiessens, Kan. Van Tichelenlaan,42 te Stabroek Tel. 03/568.64.78, André Van Keer, Smoutakker,32 te Stabroek Tel. 03/568.09.38
Voorinschrijven kost € 5, op de dag zelf € 7. Kinderlopen zijn gratis.
Iedereen kan en mag hier aan meedoen, wedstrijdloper, jogger, gelegenheidsloper. Iedereen is welkom. Ben je sportief kom dan op zondag 2 juni naar de Stabroekse kermisloop.
De ouders en familie van Jaitse zullen ook aanwezig zijn.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *