Herdenkingsfeest ‘Bedankt Jaro’ groot succes

KALMTHOUT – Op zaterdag 14 mei vond het evenement ‘Bedankt Jaro’ plaats. Er was een zeer grote belangstelling en een fantastische sfeer, een zeer geslaagd herdenkingsfeest! Met veel muziek en een wielerwedstrijd.

Afgelopen zaterdag was er veel belangstelling voor ‘Bedankt Jaro’. Supervrijwilliger Jaro De Bruyne overleed een jaar geleden en dat raakte veel inwoners van Kalmthout en ver daarbuiten. “Dit is een hulde van alle Kalmthoutenaren aan Jaro en zijn familie. Om te laten zien wat hij voor ons en onze gemeente betekend heeft”, vertelt burgemeester Lukas Jacobs (CD&V).

Jaro fietste graag, en veel. Het hield hem fit en hij genoot ervan, of het nu zomer of winter was. Hoeveel duizenden kilometers hij aflegde om affiches rond te brengen, is nauwelijks te tellen. De opbrengsten van het feest van gaan daarom naar de aankoop van een ‘meerijfiets’ voor de mensen met een meervoudige beperking van KonTiki – De Kade, in de Missiehuislei in Kalmthout. 

Een meerijfiets is een elektrisch ondersteunde fiets waar je met meerdere personen tochten mee kan maken. Die doopten we om als ‘Jaro-mobiel’. Zo’n fiets kost al snel 10.000 euro. Voor wie er niet bij was, kan nog steeds zijn steentje bijdragen. De rekening blijft nog enkele dagen actief zodat er nog bijdragen kunnen gestort worden. 

Doe een gift via https://heder.be/doe-een-gift/ (Heder is de koepelorganisatie van KonTiki – De Kade). Wist je dat een gift vanaf 40 euro op jaarbasis tot 45 % fiscaal aftrekbaar is? Een gift van 60 euro kost maar 33 euro.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.