Heraanleg nutwerken N111 stopgezet wegens corona

De strijd tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die daaruit voortvloeien, hebben ook gevolgen voor de wegenbouwsector. De nutsmaatschappijen, die tot voor kort aan het werk waren in Stabroek, hebben omwille van de huidige crisis hun activiteiten voor onbepaalde duur stopgezet.
 
De aannemer van de nutsmaatschappijen heeft ondertussen de werfzone opgeruimd. De sleuven werden gedicht of lokaal van een bruggetje voorzien en de werfsignalisatie aan de kant gezet. Er is nergens hinder voor de weggebruiker.
 
De nutsmaatschappijen kunnen op dit moment niet inschatten welke impact de stopzetting op hun verdere werkplanning heeft.
Infofolder over de hoofdwerken valt deze week in bus Ondanks de huidige stilstand hoopt de aannemer van AWV nog steeds op maandag 20 april te kunnen starten met de effectieve vernieuwing van Dorpsstraat/Laageind. Hij (Besix Infra) doet momenteel al enkele voorbereidingen zonder invloed op het verkeer. De aanpak en fasering van de hoofdwerken vind je in de infofolder die in de omgeving van de werfzone gebust wordt en ook op website www.wegenenverkeer.be/stabroek beschikbaar is.

AWV, rioolbeheerder Aquafin en de gemeente Stabroek hadden die werfaanpak ook graag mondeling aan bewoners en handelaars toegelicht tijdens een infomarkt. Maar gelet op de huidige situatie is dat niet langer mogelijk. De projectpartners bekijken of en wanneer een nieuwe infomarkt kan plaatsvinden.
 
Vooruitblikken of een planning opmaken is vandaag niet vanzelfsprekend.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *