Heraanleg kruispunt Zoutestraat-Zandvlietse Dorpstraat

Vanaf dinsdag 2 augustus tot en met vrijdag 2 september is het kruispunt Zoutestraat-Zandvlietse Dorpstraat afgesloten voor het verkeer. Er wordt een omleiding voorzien.
Het kruispunt wordt heraangelegd. Het werk zal drie weken in beslag nemen. Daarna dient het beton nog enkele weken uit te harden. Voor het doorgaand verkeer is er een omleiding voorzien.
Bussen van De Lijn kunnen het centrum van Zandvliet niet bereiken. Daarom worden deze werken zoveel mogelijk in de schoolvakantie gepland. Ze volgen de hieronder vermelde omleiding: richting Antwerpen: stelplaats – rechtdoor Putsebaan – links Antwerpsebaan – rechts Antwerpsebaan – rechtdoor Zandweg – links Dorpstraat en verder de normale reisweg.
Richting Zandvliet: normale reisweg tot Dorpstraat – rechts Zandweg – rechtdoor Antwerpsebaan – links Antwerpsebaan – rechts Putsebaan tot aan de stelplaats.
De haltes Zoutestraat, Bakkerstraat, Dorp, Aakstraat, Kapelstraat en Ruytermansweg worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien: in de Zandweg ter hoogte van sporthal De Polder; ter hoogte van het kruispunt Putsebaan/Antwerpsebaan; ter hoogt van het kruispunt Bremstraat/Antwerpsebaan.
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder