Heraanleg Kalmthoutsesteenweg (N122) – fase 2

KAPELLEN – Vanaf 9 augustus 2021 start de tweede fase van de heraanleg van de Kalmthoutsesteenweg.De voorbereidende nutswerken werden afgerond in juli en vanaf 9 augustus zal er gestart worden met de rioleringswerken en de heraanleg van de Kalmthoutsesteenweg tussen de Heidestraat-Noord en de Marcottedreef.
Het einde van de werken is voorzien tegen eind 2021.

Verkeer
Tijdens de werken zal de rijbaan in beide richtingen onderbroken worden voor alle verkeer. Er wordt een omleiding voorzien via de Kapelsestraat/Ertbrandstraat en de Klinkaardstraat/Putsesteenweg.
Voor fietsers zullen er korte omleidingen zijn rond de werfzone. Fietsers op de fietsostrade (F14), worden vanaf het kruispunt met de Max Temmermanlaan (in Heide) naar de Statielei gestuurd (aan de andere zijde van de spoorweg) om vervolgens via de Kapellenboslei, Heidestraat-Noord en Eksterlaan terug op de fietsostrade uit te komen.
De Lijn volgt al sinds 8 maart de wegomlegging via Klinkaardstraat en Max Temmermanlaan, in beide rijrichtingen én tot het einde van de werken. Alle bushaltes tussen de Kapelsestraat en Heide-centrum worden de dus niet bediend.

Meer informatie over het ontwerp en de laatste actuele stand van zaken omtrent deze werken kan je raadplegen op www.wegenenverkeer.be/kapellen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder