Heraanleg Dorpsstraat/Laageind (N111): omleiding voor fietsers tussen Abtsdreef en Grote Molenweg

Sinds woensdag vinden er werken plaats op de Dorpsstraat. Tussen de Abtsdreef en de Grote Molenweg rooit een gespecialiseerde aannemer er de bomen en groenaanplantingen. 
Om de veiligheid te garanderen is er deze ochtend, in samenspraak met politie en gemeente, beslist om fietsers vanaf vandaag (12u) niet langer langs de werken in de Dorpsstraat te laten passeren.
Fietsers volgen omleiding langs kerk, bibliotheek en KTA
Vanaf vandaag, woensdag 11 september, geldt er een fietsomleiding in beide richtingen tussen het Picoloplein en de Grote Molenweg. Fietsers volgen tot begin oktober deze parallel-route ten zuiden van de Dorpsstraat.
 
Van west naar oost loopt de fietsomleiding via: Picoloplein, doorsteek naar Brouwersstraat, langs de St-Catherinakerk via Kerkendam naar Kleine Molenweg, doorsteek naar de bibliotheek en vervolgens via Smoutakker en Binnenpad naar de Grote Molenweg.
Komende vanaf Hoogeind, word je als fietser de Grote Molenweg ingestuurd en volg je de route in omgekeerde richting.
Voetgangers kunnen de Dorpsstraat nog wel passeren via het voetpad en dit steeds aan de overzijde van de werkzone.
Beurtelings verkeer in de Dorpsstraat tussen 9 en 15.30 uur
We proberen zoveel mogelijk buiten de rijweg te werken, maar wanneer nodig gebruiken we tijdelijke verkeerslichten om het verkeer beurtelings voorbij de werfzone te leiden. Dit doen we enkel tussen 9.00u en 15.30u, om hinder tijdens de drukste spitsuren te vermijden.
Info: www.wegenenverkeer.be/stabroek.
Voor specifieke vragen kan je tenslotte het team van de bereikbaarheidsadviseur contacteren via 0468 03 53 84 of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *