Heraanleg Dorpsstraat/Laageind (N111): Abtsdreef morgennamiddag weer open

Normaal zou de Abtsdreef zaterdagmorgen opengesteld worden. Wegens het warme weer moet de asfalt langer uitharden, en besliste de aannemer om de Abtsdreef zaterdagnamiddag terug open te stellen.

Vanaf zaterdagnamiddag 30 mei kan verkeer opnieuw van Laageind de Abstdreef indraaien. Vanuit Abtsdreef kan je tegelijk weer linksaf naar de Dorpsstraat rijden. Daarmee zijn de rioleringswerken in het kruispunt afgerond en vervalt de omleiding via de Meidoornlaan. Omdat de verkeerslichten op dit kruispunt zijn weggenomen, is het om veiligheidsredenen niet toegelaten de N111 over te steken.
Vanuit Abtsdreef moet je verplicht linksaf rijden richting Putte. Vanaf Picoloplein is ook enkel de rechtsaf beweging naar de Dorpsstraat toegelaten.

Enkelrichting in Dorpsstraat vanaf maandag 15 juni
Op maandag 15 juni verlengen we de enkelrichting voor gemotoriseerd verkeer tot aan de Grote Molenweg. De werken van de nutsbedrijven schuiven dan op naar de Kleine Molenweg en de noordzijde van de Dorpsstraat (kant gemeentehuis). De doorgang van en naar de Kleine Molenweg wordt twee weken onderbroken om deze met de nieuwe nutsleidingen te kunnen dwarsen. Onderstaand routeplan geeft de voorziene omleiding aan als de landsgrenzen op dat moment nog gesloten zijn (Covid-19 maatregel). Als de grens open is, zal de omleiding via Oud Broek worden ingesteld zoals oorspronkelijk voorzien.

In de week van 8 juni wordt er meer info bezorgd. www.wegenenverkeer.be/stabroek. 0468 03 53 84 (kantooruren) of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *