Havenland Run & Walk 2021

Op 6 en 7 november vindt in Kallo, deelgemeente van Beveren, de vierde editie van de Havenland Run & Walk plaats. Op zaterdagavond verkennen de wandelaars het parcours, met de lichtjes van de haven op de achtergrond. Op zondagochtend komen de lopers aan de beurt voor een tocht door het mooiste stukje groen in de Antwerpse haven.

In het groene havengebied rond Kallo worden drie parcoursen uitgetekend. Op zaterdagavond kan er 8 of 12 km gewandeld worden. Zondagochtend kunnen dezelfde afstanden gelopen worden én staat er een uitdagende halve marathon voor lopers op het menu. 
 De looptocht van 8 km kan je solo of in duo doen. Die tweede optie betreft de zogenaamde CM-Duorun, waarbij twee lopers verbonden zijn via een buddyline, een elastische band die je aan je pols bevestigt. Zo kan je makkelijk samen het traject van 8 km lopen. Start en finish van alle afstanden van de Havenland Run & Walk bevinden zich op de terreinen van KSK Kallo. 
 

Wil je je inschrijven of ben je op zoek naar meer info? Ga naar de officiële website van het evenement. htttps://www.portofantwerp.com/nl/events/havenland-run-walk-2021

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *