Gymnastjes maken lekkere taartjes voor de Sint en Piet


Dat de kleine gymnastjes van turnkring Edelweiss uit Stabroek niet alleen al heel wat turnoefeningen kunnen doen maar bovendien ook heel creatief zijn, bewezen zij woensdagnamiddag 30 november in de  Moorlandzaal  te Stabroek.

Daar versierden zo’n 84 kinderen ijverig  taartjes en cakejes om het vijftigjarig bestaan van de turnclub nog eens extra feestelijk te maken. En ….. bovendien kwam  Sinterklaas  met zijn trouwe knecht op bezoek en wilden zij hen ook eens met een  snoepje verwennen.

Kleurrijke suikerbolletjes, hartjes en bloemetjes  sierden de talrijke cakes. Bovendien mocht elk kind een eigen cakeje naar wens versieren.  Velen deden  het met zorg en aandacht, anderen konden dan weer niet aan de verleiding weerstaan en hapten gretig in de lekkernij.

Ook aan de Sint en Piet werd gevraagd om een cakeje te versieren.  Na het knutselkookuurtje was het tijd om een dansje te wagen. Op populaire deuntje “Waar is dat feestje …” sprongen en dansten de kinderen in het rond.

De kinderen die voor de Sint en Piet een tekening hadden gemaakt werden op het podium gevraagd en kregen een snoepje uit de grote zak van zwarte Piet. Ook de kleine Vic die spontaan zijn tutje aan de Sint afgaf.

Na nog wat liedjes te hebben gezongen mochten de kinderen een voor een  het podium op waar zij van de Sint een zak met speelgoed en wat lekkers kregen. Op de tonen van  Sinterklaasliedjes vertrok de Sint en zijn knecht naar de volgende bestemming. Wat het zijn nu drukke dagen voor hen!


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *