Grote Prijs Adrie van der Poel te Hoogerheide

Op zondag 20 januari 2013 zal in Hoogerheide, voor de 13e maal de Grote Prijs Adrie van der Poel, (geheel in het teken van de UCI World Cup cyclo-cross) worden verreden.
Deze cross is een jaarlijks eerbetoon aan Adrie van der Poel, die geboren werd in Hoogerheide. Van der Poel behoorde in de jaren tachtig en negentig als wegrenner en als veldrijder bij de wereldtop. Eén van de hoogtepunten uit zijn imposante carrière was de wereldtitel veldrijden die hij in 1996 behaalde. De GP van der Poel is al jaren de slotwedstrijd van de wereldbekercyclus.
Programma: 9u00 Nieuwelingen – 10u00 Junioren -11u10 Beloften/Espoirs (u23) -13u30 Dames -15u00 Elite (profs)
 
Tickets in de voorverkoop: € 8,– (aan de kassa op de dag zelf € 10,–) te bekomen bij Primera Niels van Elzakker, Raadhuisstraat 98 te Hoogerheide.
 
 
Voor de wedstrijden van zondag 20 januari a.s. hebben inmiddels 19 landen zich gemeld op de voorlopige starterslijsten.
Renners als Niels Albert, Klaas Vantornhout, Sven Nys, Radomir Simunek, Philpp Walsleben, Lars van der Haar, Lewis Rattray, Alexander Revell, Marianne Vos, Sanne van Paassen, Nikki Haris, Helen Wyman, Sanne Cant, David van der Poel, Corne van Kessel, Wietse Bosmans, Laurens Sweeck, Gianni Vermeersch, Stan Godrie, Mathieu van der Poel, Martijn Budding, Yannick Peeters, Quinten Hermans èn Pim van de Klundert komen in ieder geval voor op de voorlopige starterslijst.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *