Groepstentoonstelling in Ravenhof te Putte


Nog tot en met 1 november kan je in het kasteel Ravenhof, Oud broek te Putte een bezoekje brengen aan de Groepstentoonstelling  ingericht door het gemeentebestuur van Stabroek, de cultuurraad en Ikim vzw.

Op vrijdag ll. werd onder massale belangstelling van de kunstenaars, vrienden en sympathisanten de tentoonstelling officieel geopend. Na de toespraken van Hugo Cornelissens, voorzitter Ikim, Wendy Van Egdom, voorzitster cultuurraad en schepen van cultuur Kim Dorikens (Sp.a) trok het ganse gezelschap op ontdekkingstocht langs de veelzijdige werken van de kunstenaars.

Op deze 29ste Groepstentoonstelling is er weer een ruim en gevarieerd aanbod van de beeldende kunstenaars, zowel amateurs als semi- voltijds professionelen niet alleen uit onze streek maar ook over de grenzen heen stellen hun werken tentoon. Alle vormen van  schilderskunst, fotografie en plastische kunsten van de zestig deelnemers vind je in de galerijen van het kasteel Ravenhof.

De bezoeker mag ook dit jaar voor zijn favoriet kunstwerk stemmen.  Het werk dat de meeste stemmen haalt wordt op de slotdag bekroond.


De  Groepstentoonstelling kan nog tot en met 1 november bezocht worden in het Ravenhof te Putte, telkens van 11 tot 17 uur. Zeker een bezoekje waard!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *