Grenscontrole in Putte

Ook aan de grensovergang in Putte controleert de politie zo veel mogelijk. De nieuwste maatregelen zijn echter niet mis te verstaan : naar Nederland trekken of voor onze noorderburen de grens oversteken naar België mag niet.

Burgemeester Rik Frans : “In Putte zitten we natuurlijk met een moeilijke en unieke situatie. Putte is verdeeld over twee landen en drie gemeentes. Om doeltreffend te controleren is het daarom van groot belang dat de Stabroek, Kapellen en Woensdrecht de neuzen in dezelfde richting hebben staan. Maandagvoormiddag zitten we met de burgemeesters van de drie Puttes rond de tafel in kasteel Ravenhof. Ook de korpsoversten zijn hierbij nauw betrokken. Gelukkig hebben we al ervaring in samenwerking opgebouwd door samen in de grensstreek te patrouilleren. Morgen bekijken we wat we precies gaan doen om de grenzen gecontroleerd te sluiten.”

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder