Gratis door de haven vanuit Havencentrum Lillo nu zondag bij open bedrijvendag

Tijdens Open Bedrijvendag nu zondag 2 oktober gidst Havencentrum Lillo je door een innovatieve haven. Dat gebeurt niet alleen via het Havencentrum zelf maar ook met gratis pendelbussen. Die vertrekken uit Antwerpen Centrum (Rooseveltplaats) en Rijnkaai en vanuit Berendrecht, Zandvliet en Stabroek naar Lillo.


De reddingsboot die vorige week werd aangevoerd vormt een blikvanger bij het Havencentrum Lillo


Vanuit het Havencentrum vertrekken ook bussen met gidsen voor een rondrit door de haven op Rechter- en Linkeroever. In het centrum zelf kan de interactieve tentoonstelling worden bekeken. Voor de allerkleinsten is kinderanimatie voorzien. Even uitrusten kan in de cafetaria met een hapje en een drankje. Breng gerust vrienden en familie mee. En bekijk ook de Maritieme Tuin in wording waarin reeds enkele zaken zoals een reddingssloep, werden ondergebracht. Meer info, ook over de dienstregeling van de bussen: www.havencentrum.be

Koen Helsen provinciaal gedeputeerde is op de open  bedrijvendag van 2 oktober van 13.00u tot 14.00 u in het Provinciaal Havencentrum Lillo, Scheldelaan 444 – Haven 621, 2040  Antwerpen-Lillo.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *