Geslaagd Vlaams Feest te Berendrecht

BERENDRECHT – Voor het eerst vond het jaarlijkse Feest van de Vlaamse Gemeenschap in Berendrecht plaats op de evenementenweide aan de Bomenbank. De 400 beschikbare plaatsen waren snel vooraf geboekt – achteraf konden een 60-tal gelukkigen van de wachtlijst toch nog een vrijgekomen plek bemachtigen.

Fanfare “Willen is Kunnen” verzorgde een instrumentaal voorprogramma dat werd afgesloten met “De Vlaamse Leeuw”.

Dan was het de beurt aan Dries, een trio dat met bekende covers de sfeer op de weide aanwakkerde.

Met Jelle Cleymans en Jonas Van Geel ging het openluchtfeest naar een apotheose – nummers uit hun debuutalbum en een mooie versie van Willy Sommers’ “Leeuw in een kooi” werden door het publiek meegezongen. De twee rasperformers wisten hun set naar het einde toe op te bouwen, met een speciale versie van “Ik wil je” van de Kreuners. Een geslaagd optreden dat door het publiek erg gesmaakt werd.

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel

Achteraf nam iedereen een stoel mee naar de uitgang waar de vrijwilligers van VVKS en het personeel van VC de Schelde alles netjes sorteerden voor de stadsdiensten.

(c) mmpress

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder