Geschenkenbeurs in de Wingerd

geschenkenbeurs de wingerd


Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november vond in Steinerschool De Wingerd, Zwemdoklei 3 een geschenkenbeurs plaats. Met het oog op de feestdagen een leuk idee met een enorme waaier aan geschenkartikelen.
“Deze geschenkenbeurs wordt al georganiseerd sinds de oprichting van de school (30 jaar geleden), steeds net voor de adventsperiode. Een heel groot deel van de geschenken is door de ouders zelf vervaardigd”, vertelt Juf Ann Michiels
Op zaterdag was er voor de vijfde keer een heus restaurant ingericht door de leerlingen van het zesde jaar. De opbrengst hiervan gaat naar de schoolreis naar Duitsland (Eifel) later dit jaar. Op het menu vooral kip in alle variaties met als thema “Pollo Loco” (betekent letterlijk gekke kip). Uiteraard werd er ook rekening gehouden met vegetarische gerechten en ook een lekker dessert mocht niet ontbreken. Het was meer dan in orde was. Een echte maître d’hôtel aan de ingang, een vriendelijke, vlotte en enthousiaste bediening. Kortom een super samenwerking tussen directie, leerkrachten, ouders, leerlingen en talrijke vrijwilligers, typerend voor De Wingerd.
Dat wordt nagenieten in de Eifel!
foto’s: Luc Rampart

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *