Win vrijkaarten voor ‘Gemengde gevoelens’ met CaraMuse Ensemble & Kurt Van Eeghem

Het CaraMuse Ensemble , sopraan, viool, cello en harp, brengt parels uit de muziekgeschiedenis tot leven dankzij sterke arrangementen met veel zorg aan deze bezetting aangepast.

Gemengde gevoelens, ze zijn ons niet vreemd. De sopraan start meteen met een sterke boodschap “Strike the viol” en “Wake the harp”. De warme interactie tussen de musici onderling -artistiek en visueel- draagt bij tot een nog intensere beleving.  Elk instrument van het ensemble CaraMuse krijgt afwisselend een begeleidende en solistische rol toebedeeld en zoekt in de vocale werken op een speelse manier symbiose met de sopraan.

Kurt Van Eeghem gidst u op zijn charmante manier doorheen het programma, met kennis van zaken, en met humor.
In Gemengde Gevoelens komen H. Purcell, J. Dowland, R. Hahn, G. Fauré aan bod maar ook Ierse en Catalaanse Traditionals werklinken, en opera-aria’s van V. Bellini en G. Puccini en zelfs één van A. Piazzolla’s topwerken.

Het vertelconcert heeft plaats op zaterdag 8 februari in de Concertzaal De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet. Aanvang: 20.30 uur. Inkom: Kassa: 16 euro – vk: 14 euro – Kansentarief: 2 euro

Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/gemengdegevoelens

Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor vrijdagmiddag naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *