Gemeentelijk dienstverlening Stabroek verstoord

STAbROEK – Door overkoppelingswerken van Telenet op de gewestweg N111 zal op 21-22-23 september de internetverbinding in de wijk centrum te Stabroek onderbroken worden, telkens tussen 8u00 en 16u30. Naast de vele huishoudens die getroffen worden, zijn ook de gemeentelijke webtoepassingen verstoord en kunnen er geen attesten, uittreksel of andere stukken afgeleverd worden.

Ook het e-mailverkeer zal stilvallen. Deze storing is algemeen voor alle gemeentelijke locaties vermits de aansturing van ons internetapparatuur gebeurt vanuit het gemeentehuis of het administratief centrum.

We willen onze bevolking waarschuwen dat er op 21-22-23 september geen afspraken zijn ingepland of worden aanvaard op het gemeentehuis en op andere locaties om attesten, uittreksel, akten en andere stukken aan te vragen. We kunnen enkel stukken afleveren die voor deze periode werden aangevraagd. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar.

De getroffen Telenetklanten in de wijk werden deze week verwittigd door Telenet.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder