Gemeente Essen en Witzenberg vieren 20 jaar partnerschap


Gemeente Essen organiseert inleefreis naar Zuid-Afrika

ESSEN – In oktober vieren Essen en het Zuid-Afrikaanse Witzenberg het twintigjarig bestaan van hun stedenband. Sinds 2002 werken beide gemeenten nauw samen rond thema’s als jeugd, welzijn en afval. Om de samenwerking extra in de verf te zetten, organiseert de Gemeente Essen in het voorjaar van 2023 een inleefreis.

In het voorjaar van 2023 kan je, bij voldoende interesse, samen met de gemeente mee naar partnerstad Witzenberg in Zuid-Afrika. Onder begeleiding van twee ervaren reisleiders kom je op plaatsen waar nog nooit een toerist is geweest. Bezoek enkele projecten van onze stedenband, barbecue samen met locals in de tuin en laat je overdonderen door de machtige Tafelberg in Kaapstad.
Meer weten? Kom dan naar de infoavond op maandag 3 oktober om 20 uur in GC de Oude Pastorij. Nadien drink je een lekkere Zuid-Afrikaanse wijn en kan je zelfs napraten met een delegatie uit Witzenberg. Kan je er niet bij zijn maar wil je toch meer weten? Mail dan naar internationaal@essen.be.
Einde persbericht

Info: internationaal@essen.be – 03 670 01 56 – wekke.buyens@essen.be – 03 670 01 56

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder