Gemeente Brasschaat gaat op zoek naar verdienstelijke burger  

In 2012 werd voor de eerste maal de prijs voor bijzondere verdienste “de Gelukkige burger” uitgereikt. Frans Bellens werd de eerste laureaat

BRASSCHAAT – De gemeente reikt om de 2 jaar een ‘prijs van verdienste’ uit. De prijs wordt ook in 2024 toegekend aan een inwoner van Brasschaat of verenigingen/organisatie die door een bijzondere prestatie op cultureel, sportief, artistiek, sociaal, economisch of technisch vlak of duurzaamheid aan de gemeente een extra dimensie wist te gegeven.

Aan de toekenning is geen geldprijs verbonden. Het is een publieke erkenning voor de inzet van een inwoner of vereniging ten dienste van ons allemaal.   Eender welke Brasschatenaar komt in aanmerking voor de erkenning, als hij of zij tenminste door een Brasschaatse organisatie voorgedragen wordt. Individuele kandidaatstellingen komen niet in aanmerking.

Ken jij een persoon of organisatie die volgens jouw organisatie in aanmerking komt? Aarzel dan niet en nomineer hen vóór vrijdag 12 juli. Dit doe je door een uitgebreide motivatie op te sturen t.a.v. het gemeentebestuur, algemeen directeur, Verhoevenlei 11, 2930 Brasschaat of via secretariaat@brasschaat.be.

Eerdere personen die in het verleden de prijs al mochten ontvangen waren Ward Van Osta en wijlen Frans Bellens.  In het najaar wordt de prijs uitgereikt aan de winnaar die zorgvuldig door een jury geselecteerd zal worden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *