Geen wachtrijen meer voor inschrijvingen speelpleinwerking

De speelpleinwerking van de gemeente Essen krijgt elk jaar tijdens de zomervakantie heel wat kinderen over de vloer. De inschrijvingen verlopen dit jaar online. Zo worden lange wachtrijen vermeden.

Vanaf woensdag 27 juni, stipt om 14.00 uur, kunnen ouders hun kinderen online registreren en/of inschrijven voor de speelpleinwerking. Op de jeugdwebsite ( HYPERLINK “http://jeugd.essen.be” http://jeugd.essen.be) en de website van de gemeente Essen (  www.essen.be) staat een link om je kind te registreren.
Tijdens de verplichte registratie worden alle gegevens van het kind opgeslagen in een database.

Geef de juiste data door
Heb je je zomer al volledig gepland en weet je wanneer je kind naar de speelpleinen kan, vink dan de data aan op het online inschrijvingsformulier. Je moet je kind wel minstens één dag vooraf inschrijven. Heb je de zomervakantie nog niet tot in de puntjes gepland, dan kan je later ook nog de juiste data telefonisch doorgeven. 

Betaal niet meer op voorhand
Nieuw dit jaar is dat voor een speelpleindag vooraf niet meer betaald moet worden. Je betaalt elke morgen op het speelplein 4 euro. De uitstappen en het slotfeest op vrijdag (10 euro) moeten nog wel op voorhand worden betaald en dit liefst voor woensdag 27 juni.
Hulp bij het inschrijven
Woensdag 27 juni en zaterdag 30 juni (telkens tussen 14.00 en 16.00 uur) staan onze monitoren ter beschikking om je, enkel indien nodig, te helpen met het online inschrijven. Wend je dan gewoon tot de Vrijetijdsbalie van het gemeentehuis.

Meer info? 
Jeugddienst Essen
  jeugd@essen.be – 03 670 01 32

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *