Geen feesten, markten en kermis te Kapellen

Het park van Kapellen loopt altijd vol voor Pulptuur

KAPELLEN – De vaccinaties komen dan wel stilaan op kruissnelheid, de huidige coronacijfers én de federale en Vlaamse coronaregels zijn van die aard dat evenementen organiseren toch nog niet (snel) realistisch is. Bovendien draagt het organiseren van massa-evenementen sowieso een potentiële volkstoeloop in zich.

Daarom besliste de gemeentelijke coronacrisiscel dat er helaas ook dit jaar geen Feestmarkt (gepland op 13 mei), geen Dorpsdag en Stationsstraatkermis (gepland op 30 mei) en geen Pulptuur (gepland op 27 juni) volgens het gekende concept plaatsvinden. Op Hemelvaartsdag (13 mei) vindt wél een gewone wekelijkse markt plaats.

Of andere gemeentelijke evenementen later dit jaar kunnen plaatsvinden, wordt nog bekeken. Trouwens, ook de organisatoren van de Putse Grensfeesten (gepland op 27 juni) lieten al weten andermaal een jaartje over te slaan.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder