Frans De Schutter wordt erevoorzitter bij Koninklijke Ganzenrijders Stabroek

STABROEK – Frans De Schutter werd op het Groot Teerfeest van de Koninklijke Ganzenrijders van Stabroek tot erevoorzitter benoemd. Dat maakte voorzitter Rune Bastiaenssens bekend, die het voorzitterschap van hem overnam. Maarten Vandevyver, Christophe Vandermolen (25 jaar lid) en Luc Verhaert (50 jaar lid) werden ook in de bloemetjes gezet.

Op zaterdag 23 april op het Groot Teerfeest van de Koninklijke Ganzenrijders van Stabroek zette voorzitter Rune Bastiaenssens enkele leden in de bloemetjes. Frans De Schutter, die 36 jaar voorzitter was van de vereniging, werd tot erevoorzitter benoemd. Frans was voorzitter vanaf 1985 en gaf in 2021 de fakkel door aan Rune. Frans kon zelf niet aanwezig zijn, maar krijgt in de toekomst nog een grote schaal als geschenk.

Frans De Schutter onder de galg, klaar om de koning te kronen

Daarnaast werden nog enkele leden gevierd. Christophe Vandermolen en Maarten Vandevyver zijn al 25 jaar lid van de vereniging en kregen een schaal en bloemen van Maarten Dombrecht. Christophe was niet aanwezig, Maarten Vandevyver werd samen met zijn vrouw, Angelique, uitdrukkelijk bedankt.

Als laatste werd ondervoorzitter Luc Verhaert gevierd voor zijn 50ste jaar bij de Koninklijke Ganzenrijders van Stabroek. Luc reed 40 jaar onder de galg, was boetemeester, seingever en nog veel meer gedurende zijn 50 jaar in de vereniging. Daarvoor werd hij samen met zijn vrouw Hermine in de bloemetjes gezet.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.