Fort Fiesta staat er weer met een volwaardige editie!

Paintball op Fort Fiesta

Na twee jaar zonder tienerfestivals kon de jeugd er eindelijk weer vol in vliegen met een volwaardige editie van Fort Fiesta in en rond het fort in de Abtsdreef te Stabroek. Tieners van 12 tot 17 jaar waren welkom van 10 tot 17 uur.

Fort Fiesta is een tienerevent georganiseerd door de Antwerpse districten Berendrecht-Zandvliet-Lillo en Ekeren en de gemeenten Kapellen en Stabroek. Samen met Stafort hadden zij een spectaculair programma samengesteld.

Er stonden verschillende avontuurlijke activiteiten op het programma. Met een plannetje op zak trokken bijna 300 tieners op zoek naar het avontuur. Onderverdeeld in een blauwe, rode, zwarte, oranje en groen zone kon je een keuze maken en beslissen waarmee je van start ging.

De gebruikelijke activiteiten van Stafort konden afgewerkt worden, waaronder death ride, klimmen, abseil, met een buggie rondscheuren, kanovaren, paintball of boogschieten.

De deelnemende gemeentes hadden het event aangevuld met nog verschillende attracties, zoals bumperbal, stormbanen, pannavoetbal en een airtrack. Er werden allerlei workshops georganiseerd zoals airbrush, juwelen maken en smoothies trappen op de sappentrapper, meedoen aan de urban dance-workshop of je haar een opvallend kleurtje laten geven. Op het terrein liepen dan ook veel jongeren met een groen of paars kapsel rond.
Rond 15 uur kwamen we een groepje jongeren tegen, die al vanaf 10 uur op avontuur waren, en ze waren het nog niet beu want ze gingen nog enkele activiteiten overdoen!

Het deed de jongeren blijkbaar deugd om nog eens te kunnen genieten van het avontuurlijk evenement Fort Fiesta!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder