Flybe nu definitief van start op lijn Antwerpen-Londen Southend

Flybe, de grootste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa startte op 3 juli de eerste vlucht tussen Antwerpen en Londen Southend. De verbinding wordt onderhouden met een ATR, die 72 zitplaatsen biedt. Flybe verwacht binnen het eerste jaar zo’n 50.000 passagiers te  vervoeren. De vlucht die ‘s morgens om 7 u 15 vertrekt komt in Londen aan om 7 u 10 (tijdsverschil is 1 uur). Op zaterdag en zondag is er ook een vlucht die in Antwerpen vertrekt om 18 u 10. Die start op de genoemde dagen in Southend om 15 u 50.
Vanuit de nieuwe luchthaven van Southend kan men op 53 minuten per spoor naar Liverpool Street Station in het hartje van Londen. Dat kost 22 euro h/t. De prijs voor het ticket Antwerpen-Londen komt op 34,99 euro enkele reis, inclusief taksen en toeslagen. Voor amper 70 euro vliegt men dus heen en terug. Van deze goedkope prijs werd  de afgelopen dagen al druk gebruik gemaakt door vooral jeugdige rugzaktoeristen. Flybe houdt het voorlopig op 16 vluchten per week. In september stijgt dit naar 26. Directeur Julian Carr van de moedermaatschappij Stobart Air wil zowel toeristen als zakenmensen aantrekken. Hij zegde binnen drie jaar tot 180.000 passagiers te halen.
Southend is de nieuwste luchthaven van Londen. Zij werfd onlnags door reizigers uitgeroepen tot de beste luchthaven van Groot-Brittannië. Info: flybe.com
 

Passagiers stappen in op de Antwerpse luchthaven
Passagiers stappen in op de Antwerpse luchthaven

 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder