"Fitfree" start voor het tweede jaar in Kapellen

web-FitFree-26.05.2014-(6)
Vóór de paasvakantie werd het eerste jaar “FitFree” bij atletiekclub KAPE in Kapellen afgesloten. Maar er komt onmiddellijk een vervolg van dit bewegingsprogramma voor startende sporters, in samenwerking met de gemeente en de sportdienst in Kapellen … en dat start al meteen nà de paasvakantie op maandag 20 april. Inschrijven kan nu al.
Het programma van dit tweede jaar “FitFree” omvat weer een reeks van vier modules tussen de verschillende vakantieperiodes:
– module 1 : van maandag 20 april t.e.m. donderdag 25 juni
- module 2 : van maandag 7 september t.e.m. donderdag 29 oktober
- module 3 : van maandag 29 november t.e.m. maandag 28 december
- module 4 : van maandag 4 januari 2016 t.e.m. donderdag 24 maart 2016
De inhoud van deze modules voor de beginnende sporter, werd uitgebreid op basis van de ervaringen van de monitoren van KAPE tijdens het eerste jaar. Van april tot oktober wordt het outdoorgedeelte georganiseerd op en rond de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Van november tot maart wordt er opnieuw circuit- en teamtraining gedaan in de indoorlocatie van de sporthal KTA in Kapellen.
Per week zijn er opnieuw twee sessies van 1 uur voorzien, telkens op maandag en donderdag, al is er geen verplichte deelname aan elke sessie. Deze bewegingssessies starten ook nu om 20.30 uur en duren ongeveer een uurtje. Tijdens de vakantieperiodes zijn er geen bewegingslessen.
Elke module kost slechts 20 € per persoon. Maar vanaf dit jaar biedt de club ook een voordeelabonnement van 60 € voor de 4 modules aan. Handiger voor de deelnemers … met een flinke korting erbovenop én je bent meteen een héél jaar in orde met alle formaliteiten (sportverzekering, e.d.).
De eerste module van het nieuwe seizoen – met start op maandag 20 april – wordt buiten afgewerkt bij de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Inschrijven kan vanaf nu via het online inschrijvingsformulier op de website van atletiekclub KAPE: www.ackape.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *