Fietseventbureau Count Me In organiseert bij gebrek aan events ludieke challenge

Fietsevenementbureau ‘Count Me In’ zag dit jaar al verschillende van haar events in rook opgaan omwille van covid-19.
“We hebben inderdaad nog niet veel geluk gehad”, vertelt zaakvoerder Wies Jaspers. “Maar we blijven niet bij de pakken zitten. We willen mensen zo veel mogelijk aansporen om te blijven fietsen. Dat doen we door middel van ludieke challenges, zoals deze ‘tan line challenge’.

Fietsers kennen ongetwijfeld het fenomeen van ‘tan lines’. We vaak in de zon rijdt, zal zien dat hun broek of tuitje erin staat gebrand. “Dat is inderdaad iets typisch voor fietsers”, vertelt Wies. “En dat kan vaak hilarische beelden opleveren.”

“Omdat we niet in grote groep kunnen fietsen, of geen evenementen kunnen organiseren, proberen we onze achterban toch op een andere manier te entertainen. De challenge gaat als volgt in zijn werk. Deelnemers moeten een foto nemen van hun tan lines, en deze posten in een verhaal op Instagram en ons vermelden. Ze maken dan kans op maar liefst 100 prijzen van onze partners 6D Sports Nutrition en wielermagazine Grinta!

Count Me In staat bekend als organisator van populaire fietsevents als Rondje Spijkenisse, Rondje Biesbosch, Rondje Valkenburg en een reeks social rides. Daarnaast helpt het ook bedrijven in de fietssector met hun online marketing en organiseert het voor bedrijven bedrijfevents, challenges en team buildings.

Meer info op www.countmein.cc – Zelf meedoen aan de challenge? Neem een kijkje op https://www.instagram.com/countmein.cc/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *