Feestelijke markt op zaterdag 18 december

KALMTHOUT – Ook dit jaar zetten de marktkramers in Kalmthout weer hun beste beentje voor om de kerstperiode nog meer op te leuken. Naast sfeervolle decoratie en een kerstmuziekje zal ook de kerstman zijn opwachting maken. Bovendien voorzien de gemeente Kalmthout en de marktkramers ook fijne winacties voor kinderen én volwassenen.

De marktkramers bezorgden kleurplaten in alle scholen van Kalmthout. Kinderen van 0-12 jaar die de ingekleurde plaat afgeven op de markt, maken kans op 1 van de 4 waardebonnen van liefst 25 euro. Die kan je spenderen in speelgoedwinkel Klavertje Vier. De kleurplaat mag je afgeven op 18 december aan de kraam van de gemeente. Heb je geen kleurplaat ontvangen, maar wil je toch graag je kans wagen? Download hem snel. file:///Users/admin/Downloads/Kleurplaat-december-2021.pdf

Ook de volwassen bezoekers kunnen hun kans wagen voor een fijne waardebon. Met die bon kan je genieten van een heerlijke maaltijd in een van de talrijke eetgelegenheden in onze gemeente. Kom op 18 december naar de markt en vul je gegevens in. Na de markt zal er een loting plaatsvinden.

De feestelijke markt gaat door op zaterdag 18 december op het Marktplein te Kalmthout van 8.30 tot 12.30 uur

©gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *