Feestbus 12 brengt je weer van Kapellen naar Antwerpen en Stabroek

De gemeenten Kapellen en Stabroek leggen opnieuw samen Feestbus 12 in met volgende route: Stabroek – Kapellen – Antwerpen. Dienstregelingen voor Feestbus 12 vind je via www.delijn.be/oudejaar. Ook van alle andere feestbussen en -trams kan je gratis gebruik maken van oud op nieuw.

Het Oudejaarsnachtbiljet wordt deze editie als ticket op SMS uitgereikt. Je hoeft dus niet meer naar de gemeente om je oudejaarsnachtbiljet op te halen. Registreren kan je hier.

Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS Oudjaar ticket. je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-numme. belangrijk is dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt: elke reiziger moet namelijk over een geldig vervoerbewijs beschikken. Registeren is mogelijk tot en met 30 december 2019.
Je activeert je ticket door EVENT te sturen naar 4884 tijdens oudjaar voor je op de bus of tram stapt (per SMS ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider)Het SMS-ticket is geldig van 31 december 2019 om 18.00 uur tot 1 januari 2020, om 23.59 uur. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil. 

De gemeente Kapellen krijgt voor de deelname een beperkt aantal tickets van De Lijn. Op = op! Reserveer dus snel je digitale ticket online. Providerkosten voor de sms’jes blijven ten laste van jou als gebruiker – je Buzzy Pazz of Omnipas blijft ook geldig van oud op nieuw

We wensen je alvast een bruisende feestnacht en veilige verplaatsingen dankzij jouw privé-chauffeur van De Lijn!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *