Feestbeesten in Kapellen

stressfactor kapellen


Dat er in Kapellen feestbeesten zitten, dat is nu wel bewezen!!
Allereerst was StressFactor op het KTA georganiseerd alsof het Rock Werchter was. De inkom was professioneel gemaakt, met 2 doorgangen en een afdak (slim gezien!). Daarnaast was het hele terrein ongelofelijk beveiligd met meer dan 20 leerkrachten om alles in goede banen te leiden. Het terrein was afgebakend met hekken met daarop de nodige sponsorreclame. En de randanimatie was ook rijkelijk aanwezig. Er was bijvoorbeeld een rodeostier, een groot opblaasmannentje waar je een bal moest proberen door schoppen, enz.
De leerlingen vonden de regen niet zo leuk, maar waren toch heel erg blij dat ze een namiddag geen les hadden. Zo konden ze genieten van optredens van de Rupelsoldaten (die ook op Reggae Geel stonden), Coely (opkomend talent uit Brussel) en Kastor & Dice, een bekend dj-duo.
De backstage was supermooi versierd met zetels, knuffels, een massagestoel en een kappersteam om de artiesten te verwennen na hun optreden. Ook was er een heel goede catering geregeld door Kim, de organisator van dit alles.
Dit is hét voorbeeld van hoe je StressFactor ontvangt op je school. W-A-U-W. Bedankt KTA Kapellen! It was a blast!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *