FC Tol – VK Geel-Zwart89 7-0

U leest het goed; GZ89 kreeg een ferme pandoering te verwerken op 5 oktober. Was het dan zo slecht? Nee qua spel viel het mee maar scoren was een hekel punt. Het eerste kwartier ging de wedstrijd mooi heen en weer en kon het spel bekoren. Jammer genoeg begon het vanaf de 16de minuut, klungelig proberen uit te verdedigen had balverlies tot gevolg en zo werd het eerste doelpunt op een presenteerblaadje weggegeven. De volgende 2 doelpunten konden bijgeschreven worden in de 22ste en 29ste minuut. De verdediging werd hier zuiver op snelheid gepakt. De thuisploeg had dit goed gezien dat de verdediging van GZ89 minder snelheid had dan hun diepe spitsen, aanvallen van GZ89 werden opgewacht en wanneer men de bal had veroverd ging deze in één maal diep naar voor en had de verdediging er het nakijken naar.
In de 34ste min. werd de ruststand vastgelegd, buitenspelval werd omzeilt en de speler kon alleen op doel afgaan. De keeper werd omspeelt en de bal werd rustig in doel geplaats. Na de pauze weer een tegendoelpunt op snelheid, de bal die over de verdediging ging werd kruiselings in doel gewerkt ( 3de min ). 12 minuten  later volgde dan de 6-0 maar dit was een mooi doelpuntwaar  niets op aan te merken viel. De eindstand stond op het bord in de 25ste minuut, hier was een zweem van buitenspel niet ver af. Kon GZ89 daar dan niets tegen inbrengen? Toch wel, maar hun aanvallen kende keer op keer geen succes. Telkens kon een schot op doel geneutraliseerd worden. Stond er geen speler op de lijn dan was het wel een been of een lichaam dat de bal deed afwijken. Het geluk hadden ze zeker niet aan hun zijde. Bedenk dat deze uitslag ook maar 3 punten betekenen en dat er nog veel wedstrijden volgen. De volgende wedstrijd is een derby tegen onze goede bekenden uit Stabroek namelijk FC De Klok en dit op onze terreinen, de Ponderosa te Berendrecht,  met aanvang om 15uur15. Hier word er zeker uit een ander vaatje getapt om zo de 3 punten in Berendrecht te houden. Supporters op post.