FC RCB – VK Geel-Zwart89 1-0

De laatst gerangschikte tegen de voorlaatste en na de wedstrijd waren de rollen omgekeerd. Een spectaculaire wedstrijd op 12 maart werd het niet daar in Brasschaat maar winst voor de thuisploeg deed de rollen omkeren in de rangschikking. De 1ste helft kon op conto gezet worden van GZ89 maar de aanvallen leverden geen doelpunten op. Ook RCB kon niet bekoren en ook zij konden de sporadische aanvallen niet omzetten in een doelpunt. Een brilscore met de rust was dan meer dan begrijpelijk. Naast de lijn werd dan ook terecht geopperd dat wie kon scoren dan ook de eindwinnaar zou zijn. Hun vertelsels bleken de waarheid te zijn. In de 2de helft éénzelfde spelpeil als in de 1ste en het doelpunt viel dan ook als een donderslag bij heldere hemel. Op een counter kon de vleugelspeler van RCB op snelheid doorgaan en een pegel op doel was dan ook raak voor de 1-0. Op dit harde schot had de keeper geen verhaal. GZ89 probeerde de bakens nog te verzetten maar tevergeefs. Toch scheelde het niet veel, een voorzet naar de 2de paal kon naar doel gekopt worden door Braspenninxs Jurgen maar de bal belandde op de paal. Iets later weer Jurgen die kon koppen maar ook deze bal ging niet in doel maar juist over. Door deze nederlaag staat GZ89 weer laatste op één punt van RCB. Misschien toch nog een spannend competitieslot wat betreft: wie is uiteindelijk de laatste.