Familiedag KFC Berendrecht Sport op 1 mei


BERENDRECHT – De jaarlijkse familiedag van KFC Berendrecht Sport kon na 2 lange jaren eindelijk doorgaan. Jeugdverantwoordelijke Fre Bril en Eddy Somers, hadden een mooi programma samengesteld zodat iedere jeugdreeks aan bod kwam.
De deuren gingen om 14 u open en om 15 u startte de allerkleinste voetballertjes tegen de mama’s, gevolgd door de U8 en zo verder.
Ieder heeft er van genoten, het geluk was aan de beirenkant want een mooi zonnetje en goede sfeer hebben er voor gezorgd dat er plezier en leut werd gemaakt. Aan aanwezigheden geen te kort, volk in overvloed.
“Na de wedstrijdjes werd er een barbecue georganiseerd waar 280 personen op af kwamen, van een succes gesproken, dat maakt U als voorzitter trots, zeer trots . Ik mag zeggen de Beren gemeenschap leeft”, zegt Mon Bril.
“Zonder hulp geen barbecue, daarom mijn grootste dank aan Marc Theeuwes en zijn echtgenote Cindy voor het klaarmaken van de behorende groenten. Tevens mijn dank aan de bakkers Herman Van Neulen, Marcel Boiy en Karel Van Roy. Ook dank aan onze Goud Haantjes, de dames van de toog. Tevens heeft onze eerste ploeg op deze dag er voor gezorgd dat we volgend seizoen in 3e provinciale blijven door hun en inzet en samenhorigheid en kunnen we gaan strijden tegen onze buren Zandvliet Sport. Dank aan onze T1 Johan Geeraerts, T2 Patrick Deckers, keeperstrainer Erwin Van Den Berg en de volledige spelerskern die aan dit seizoen hebben meegewerkt”.
Van harte dank!
Een fiere en gelukkige voorzitter Edmond Bril

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder