Europadag Brasschaat met een feestelijk tintje

Winnaars Pop up Europa ontvangen prijs van Schepen Adinda van Gerven

De Europese Unie viert haar verjaardag jaarlijks op 9 mei en dit jaar viel dat samen met Pop up Europa Brasschaat. Dat betekende een feestje voor de inwoners van Brasschaat. Pop up Europa voorzag tal van leuke activiteiten om de Europese verjaardag op passende wijze te vieren, waaronder een uitdeelactie, een muzikaal optreden en een theatervoorstelling. De winnaars van de Europese kraslotenactie ontvingen ook hun prijs.
Diverse activiteiten stonden op de planning om de Europadag feestelijk te vieren. De inwoners van Brasschaat werden getrakteerd op lekkere chocolaatjes die op het plein voor de bib werden uitgedeeld. Daarnaast was er een optreden van JheMelA Symfonic Band van het Atelier voor Muziek. Zij vierden die dag hun 35-jarig bestaan, dus dubbel feest. De dag werd afgesloten met een gratis voorstelling van Lucas De Man “De Man door Europa”.
Winnaars kraslotenwedstrijd
De winnaars van de kraslotenwedstrijd mochten hun prijs in ontvangst nemen. Tijdens de weekmarkt op 30 april ontvingen de marktbezoekers een Europees kraslot bij elke aankoop op de markt. Myriam Seghers won een ritje spoorfietsen van Kapellen naar Brasschaat. Mevrouw Dujardin ontving een overnachting voor 4 personen in een kampeerhut van Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker. Ria Van Tichel nam een 1+3 jaarabonnement voor het Aboretum in Kalmthout in ontvangst. Schepen Adinda Van Gerven maakte de winnaars bekend.
Meer info: www.popupeuropa.be/brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *