Essense jeugdraad zorgt voor korting op gehoorbescherming

De jeugdraad van Essen organiseert een samenaankoop van oordopjes zodat jongeren aan een voordeliger tarief hun oren kunnen beschermen. De normale prijs van zo’n oordopjes is ongeveer 150 euro. Door je in te schrijven voor de aankoop kan je dopjes kopen met een korting van maximaal 30 euro.

Geluid is in ons leven niet meer weg te denken: We worden er voortdurend mee geconfronteerd. We nemen ‘horen’ als iets vanzelfsprekend. Helaas krijgt ons gehoor het vaak té zwaar te verduren. Jongeren begeven zich op plaatsen waar het aantal decibels wel eens de pan uit swingt en lopen dus meer kans op gehoorschade.

Oordopjes laten maken op locatie
De jeugdraad laat door een professionele firma op maat gemaakte oordopjes maken ‘op locatie’ en aan een voordeliger tarief. MEP2G is de nieuwste generatie gehoorbescherming met een vlakke demping (behoud van de klankkwaliteit). De dopjes staan garant voor een perfecte pasvorm en ze zijn gebruiksvriendelijk. Je kan een geluidsfilter kiezen en de mogelijkheid bestaat om industriële filters te bestellen. De normale prijs ligt rond de 150 euro, maar tijdens de Nacht van de Essense Jeugd kunnen ze besteld worden met een korting van maximaal 30 euro, een gouden kans!

Schrijf je op voorhand in
Om zeker te zijn van een goedkopere prijs van de oordopjes, werken we met voorinschrijvingen. Schrijf je daarom voor 23 november in via  vrijetijd@essen.be en kom op 1 december naar de Nacht van de Essense jeugd in GC zaal Rex. 
Als je te laat bent om je in te schrijven, stuur dan snel een mailtje zodat we je kunnen contacteren als je alsnog mee kan doen met deze actie of kom gewoon naar ‘de Nacht’ en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *