Essen – Heikant verwelkomt Sinterklaas

Feestelijke intocht van Sinterklaas en zijn pietenbende op zondag 20 november

Vertrek parking Kiekenhoeve (Moerkantsebaan onder politie begeleiding) om 13.15 uur. Onder begeleiding van trommelkorps Vlug & Blij, zal Sinterklaas met paard en koets zijn intrede door de wijk doen. Alle kinderen die langs de route staan zullen gul met snoep bedeeld worden door de zwarte pieten.

Daarna ontmoet Sinterklaas de kinderen van de wijk Heikant in de zaal. Precies één week later komt hij voor de kinderen van de andere wijken van Essen. (Hoek, Centrum, Horendonk, & Wildert)

Meer info op www.sinterklaasessen.be

Sinterklaascomité
Het Sinterklaascomité  van Essen Heikant kreeg vorig jaar van de Nederlandse Stichting Vrienden van Sinterklaas  het fel begeerde SVVS-kwaliteitskeurmerk voor Sinterklaasorganisaties &Comités  De keurmerkhouders bieden kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap, voorwaarden om deskundig en op verantwoorde wijze te voldoen aan de wensen van het sintvierend publiek in Nederland en België. Wij zijn hier heel fier op om te mogen melden dat ons keurmerk dit jaar weer met een jaar verlengd is. Met dank aan onze medewerkers van de aankleding, haarwerk & schmink. En de medewerkers voor en achter de schermen.
Op onze website www.sinterklaasessen.be kan je leuke Sint – kleurplaten afprinten om in te kleuren en zo af te geven aan de Sint. Je kan er elke dag een nieuwe aflevering bekijken van het Sinterklaasjournaal, verder nog spelletjes, Sint recepten, foto’s bekijken, en een berichtje achterlaten in het gastenboek van de Sint…

Meer info : sinterklaascomite@sinterklaasessen.be –  of tel : 036773134

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *