Eerste supportersrit voor Toon Vandebosch

In 2020 vertrokken meer dan honderd supporters van veldrijder Toon Vandebosch naar Linkeroever
voor het Belgisch kampioenschap veldrijden voor beloften.

STABROEK – Wie al lang droomt van een leuke fietsrit met een echte veldrijder, hoeft niet meer lang te wachten. Op zaterdag 7 augustus vindt de eerste editie van de supportersrit voor Toon Vandebosch plaats. Na twee succesvolle fan-avonden, organiseert ‘Fanclub Toon Vandebosch’ nu een fietsroute van het clublokaal in Stabroek naar het clublokaal in Malle. De Belgische kampioen bij de beloften zal ook zelf van de partij zijn.

Voor een fietstocht met de Belgische kampioen veldrijden bij de Beloften, moet je op zaterdag 7 augustus in café De Klok in Stabroek zijn. Daar organiseert ‘Fanclub Toon Vandebosch’, na twee succesvolle fan-avonden en heel wat crossuitstappen, zijn eerste supportersrit. Om 12u30 vertrekt het peloton aan het clublokaal De Klok, met Toon Vandebosch als kopman, naar zijn geboortedorp Malle. In het kersverse, tweede clublokaal, ’T Molenhuys, wordt er een pauze voorzien om nadien terug te keren naar Stabroek.

In café De Klok wordt nadien een BBQ georganiseerd om met alle fans, vrienden en de Belgische kampioen veldrijden te genieten van een mooie fan-avond. “De fans hebben de cross al heel lang moeten missen door corona en daar willen we aan iets doen. Zo’n fietstocht tussen de twee supporterslokalen met afsluitend een BBQ is daar ideaal voor.”, vertelt Maarten Dombrecht, medeorganisator en bestuurslid van ‘Fanclub Toon Vandebosch’.

Je betaalt twintig euro voor de fietstocht en BBQ (consumptie in ’t Molenhuys en bij aankomst in De Klok). Voor alleen de BBQ betaal je 15 euro. Inschrijven kan via een berichtje naar een bestuurslid of via mail naar fissers88@hotmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder