Eerste jobbeurs en netwerkevent in Essen

De gemeente Essen organiseert samen met de VDAB, bedrijvenvereniging BEDESS, Unizo, ABVV en ACV voor de eerste keer een jobbeurs. 28 bedrijven uit verschillende sectoren stellen hun vacatures voor in sporthal Heuvelhal. Aansluitend vindt er een netwerkevent plaats voor ondernemers.

De keuze uit vacatures is divers: het bankwezen, het openbaar vervoer, de chemische en verzorgingssector… . Vacatures voor zowel handenarbeid als administratief werk, van bedrijven uit en buiten Essen.

Meer dan vacatures alleen
Er zijn acht informatiestanden waar de bezoeker terechtkan voor sollicitatieadvies, vragen over de sociale zekerheid, informatie over arbeidsvoorwaarden, grensarbeid,… Werkzoekenden kunnen rechtstreeks solliciteren bij het bedrijf van keuze of meer informatie krijgen over de job. Daarnaast is er een vacaturestand van bedrijven die niet aanwezig zijn op de beurs. Bezoekers nemen simpelweg een vacature mee naar huis om hen later te contacteren.

Netwerkevent voor bedrijven
Aansluitend op de jobbeurs vindt er een netwerkevent plaats voor ondernemers. Tijdens dit event leggen ze contacten met elkaar, verschillende diensten en met het gemeentebestuur van Essen. Dit evenement vindt eveneens plaats in de Heuvelhal van 19.00 tot 20.30 uur.

Woensdag 18 april 2012
 : jobbeurs: 14.00 tot 19.00 uur
  –      Netwerkevent: 19.00 tot 20.30 uur in Sporthal Heuvelhal, Heuvelplein 23, 2910 Essen

Info: Kathleen Vanagtmael, ambtenaar Lokale Economie,  kathleen.vanagtmael@essen.be, 03 670 01 43


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *