Eerste ambachtenmarkt op zomerbar Woest

WUUSTWEZEL – Bar Woest organiseert deze zomer WOESTE ZOMER editie II, een gezellige zomerbar gelegen midden in de Wuustwezelse velden. Als partner grijpt INTTER nu de kans om dit te combineren met het organiseren van een streekproducten en ambachten markt, editie I.

Intter is een interieurbedrijf dat meubels, verlichting en decoratie ontwerpt uit gerecupereerde en gerecycleerde materialen en onderdelen. Nieuwe unieke designs ontstaan met een verhaal. Verleden jaar verhuisden Gunter Loopmans en Itte Theeuws, zaakvoerders van Intter, hun toonzaal en atelier naar KMO-zone De Nijverheid in Wuustwezel.

Bar Woest

Dat Bar Woest niet zomaar een doorsnee zomerbar zou worden voelden Gunter en Itte verleden jaar reeds goed aan. Als ondersteuning aan deze totaalbeleving, op maat gemaakt voor Wuustwezel, levert Intter reeds 2 jaar een deel van het meubilair en de verlichting. De ambitie om met Bar Woest een extra plek te creëren waar gezelligheid en plezier troef zijn, is hiermee zeker waargemaakt.

Bar Woest voorziet ook dit jaar weer  een vol zomerprogramma. Dit bestaat enerzijds uit wekelijks terugkerende activiteiten als een sporttraining of de Afterwork Apero(l). Maar ook een muziekquiz en tal van muzikale optredens staan op het programma. Voor de organisatie van een ambachtenmarkt, riep Bar Woest de hulp in van Intter.

Streekproducten en ambachtenmarkt
Dat evenementen organiseren Intter niet in de koude kleren is gekropen, hebben ze reeds eerder bewezen met de organisatie van o.a. Decemberwinkel en KiK in Kalmthout. In hun eigen atelier in Wuustwezel organiseerden ze in december de eerste editie van wINTTERvrienden, een kerstgebeuren rond originele en locale geschenken. Voor deze eerste streekproducten en ambachtenmarkt op zondag 7 augustus, werd de oproep naar deelnemers goed onthaald. Reeds meer dan 30 creatievelingen schreven zich in en reserveerden zo een plaats op deze markt. Een veelzijdig aanbod van streekproducten als honing, gin en confituren en ambachtelijk gemaakte sieraden, serviesgoed, interieur, decoratie, kaartjes, bloemen…werd geselecteerd.Allerlei moois en lekkers om te hebben of te geven. Want vergeet ook zeker niet dat een weekje later onze mama’s worden gevierd. Met een origineel geschenk van deze ambachtenmarkt zal je zeker scoren.

De markt gaat door op zondag 7 augustus en is te bezoeken van 10 tot 18 uur op de feestweide achter zomerbar Bar Woest in de Gasthuisdreef te Wuustwezel.

Meer info  op https://www.facebook.com/events/1020638945312471

foto: Intter

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder