Drukte Picoloplein

Op 10/11/2012 was ik gaan winkelen op het Picoloplein. Wat was mijn verbazing groot bij mijn aankomst dat men heel de parking nodig had om het plein te kunnen verlaten dit was niet normaal. Na het winkelen was het nog erger geworden.
Ik dacht direct als hier iets gebeurt is het een RAMP. Geen enkele hulpdienst had tot bij de winkels kunnen komen, en wat voor een chaos zou dit niet zijn in de Dorpstraat. Daarom heb ik het noodnummer 101 gebeld om te vragen of de politie het verkeer zou kunnen komen regelen.
Waar staat u was de vraag (heel normaal). “Het Picoloplein in Stabroek” zei ik.
Dat komt niet in onze databank voort, wij kennen dat plein niet dan maar Dorpstraat maar welk nr. weet ik niet.
Ik hoop dat hier nooit iets fout gaat.
Hoe is het mogelijk dat de hulpdiensten dit plein niet kenden, hier gaan seconden verloren die in geval van nood heel maar dan ook heel veel van belang zijn.
Is er hier ooit wel eens aan veiligheid gedacht en is er wel een veiligheidscoördinator aanwezig, dan mag deze wel eens heel dringend zijn werk gaan doen en niet allen zijn geld tellen op het einde van de maand.
Ik vind het spijtig dat de gemeente Stabroek voor het gled heeft gekozen en niet voor het belang en veiligheid van zijn en alle andere burgers.
Waarschijnlijk zal ik op deze mail nooit een antwoord krijgen, het zal me verbazen moest er iemand laat staan den burgemeester deze mail lezen.
Dan heb ik toch moeite gedaan om aan mijn medeburgers te denken en als er dan iets gebeurt kan ik zeker en vast nog heel goed slapen.
Een teleurgestelde burger Tommy

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.