Dronken bestuurder rijdt in op terras


EKEREN – In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 juli, werd de politie verwittigd voor een ongeval met vluchtmisdrijf op het Laar in Ekeren.
Een wagen was ingereden op het terras van een horecazaak. De getuige zag hoe de bestuurder uitstapte, de beschadigde voorbumper van zijn voertuig manipuleerde om nadien weg te rijden. Er was een vermoeden dat de bestuurder dronken was, daar hij volgens de getuige tot tweemaal toe omviel tijdens zijn handelingen. Ter plaatse vond de politie enkele brokstukken van een wagen en een halve nummerplaat. Op basis daarvan kon het aanrijdende voertuig achterhaald worden. Het werd voor de deur van de eigenaar aangetroffen. Niet alleen de bumper, maar ook de voorruit bleek zwaar beschadigd. De bestuurder bleek inderdaad onder invloed van alcohol.
De man zat ook onder het bloed toen de politie aanbelde. Zijn rijbewijs werd ingetrokken en hij zal na ontnuchtering verhoord worden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder