Dog Beer in de Pastorie te Kapellen


Het wordt weer  terrasjestijd! De Pastorie in Kapellen heeft een mooi tuinterras dat grenst aan de kerk van Sint-Jacobus in het centrum van Kapellen.  We ontvangen vanzelfsprekend graag mensen, maar ook honden zijn meer dan welkom op ons zomerterras.
Om niet alleen de baasjes maar ook de honden tevreden te stellen, pakken we nu uit met “Dog Beer”.  Nu ja, technisch gezien is het geen bier, want er zit natuurlijk geen alcohol in.  Maar dit hondenbier is gemaakt met rundvlees of kip en moutgerst extracten, minerale oliën, vitamine B en andere doggy goodies voor een smaak die de smaakpapillen van honden laten trillen. Net zoals een pint dat voor het baasje doet!
We namen alvast de proef op de som en ja hoor: de honden weten het enorm te appreciëren. Dat kan je alvast merken in dit filmpje: https://www.facebook.com/pastoriekapellen/videos/1219575784887552/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder