Discussie over mobiliteit in Kapellen

Het kartel sp.a-groen Kapellen organiseert drie discussieavonden waarop de partijen willen luisteren naar wat de mensen rondom hen belangrijk vinden voor het verkeer in hun straat en in hun gemeente. De partij maakt van die gelegenheid ook gebruik om hun eigen voorstellen in verband met verkeer en mobiliteit te presenteren. Op elk van de drie discussieavonden wordt een gastspreker gevraagd om vanuit zijn deskundigheid op de vragen te beantwoorden en op de discussie te reageren. Op die manier willen …. hun ideeën voor de gemeenteraad aanscherpen.
Donderdag 23 februari om 20u komt verkeersspecialist Bruno De Borger van Universiteit Antwerpen de discussie mee vorm geven in zaal Den Biz.  Dinsdag 7 maart is het Groen-fractieleider in het Vlaams parlement Björn Rzoska die van de partij is en donderdag 16 maart komt sp.a-fractieleider in het Vlaams parlement Joris Vandenbroucke om 20u naar zaal ’t Ertbrandje.  (evdw)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder