Digitale week in Bib Kapellen

Van 8 tot en met 16 oktober 2016 loopt In Vlaanderen en Brussel de 11de editie van de Digitale Week. Die vraagt dit jaar specifiek aandacht voor mediawijsheid en digitale geletterdheid.
Ook de bib van Kapellen doet mee! Op zaterdag 8 oktober van 9.00 tot 12.00 uur worden bezoekers extra verwend en getrakteerd op koffie en gebak. In de voormiddag worden er demonstraties gegeven van virtual reality en 3D printing: verrassende technologieën, die voor velen nieuw en ongekend zijn.
Workshops
In een poging om de digitale kloof een beetje kleiner te maken (‘1 op 5 Belgen kan geen e-mail versturen, 1 op 3 kan niet met een tekstverwerker overweg’ – studie Gezinsbond,  augustus 2016), organiseert de bib op 11 en 13 oktober twee workshops ‘haal meer uit je tablet’. Op 12 oktober staat ook een infosessie ‘Alles wat je moet weten over Windows 10’ staat op het programma. Deelnemen is gratis, reserveren wel noodzakelijk. Dat doe je aan de balie van de bib, via 03 660 66 90 of bibliotheek@kapellen.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder