Dieren onderweg tussen Kindermuseum en de Vroente


Ben jij net als Suske en Wiske een echte dierenvriend? Bezoek dan tijdens de paasvakantie zeker het Suske en Wiske – Kindermuseum! Daar spelen dieren namelijk de hoofdrol.
Pak je loep of verrekijker, trek de tuin van het Kindermuseum in en word mee natuurcommando! Je ontdekt er grote, kleine, gevaarlijke en minder gevaarlijke dieren. Vind jij ze allemaal, dan kun je misschien het raadsel oplossen. Wie liever het hazenpad kiest moet dit voorjaar ook in het Kindermuseum zijn. Uitgedost met konijnenoren ervaar je hoe gevaarlijk het is voor dieren om de weg over te steken. Geraak jij aan de overkant, of ben je het haasje?
Deze en andere spelletjes, leuke opdrachten en natuurlijk het museumparcours zorgen voor een beestige uitstap!
Niet alleen in het Kindermuseum staan dieren in de spotlight. Want wie een museumbezoek combineert met een bezoek aan De Vroente krijgt bovendien gratis het album De Beestige Brug, of een leuke gadget!
Op weekdagen van 3 tot 13 april om 10, 13 en 15 uur, Kalmthout
Er zijn dagelijks drie rondleidingen: om 10u, 13u en 15u. Een bezoek kost €4 per kind en €8 vanaf 18 jaar. Wil je zeker zijn van je plek schrijf je dan vooraf in. Er kunnen namelijk niet meer dan 54 mensen tegelijk aan de slag in het Kindermuseum. Reserveren doe je best telefonisch op het nummer 03 666 64 85. Kun je niet tijdens de Krokusvakantie komen? Geen probleem; tijdens de paasvakantie zijn er weer dieren onderweg in het Kindermuseum!
Wanneer: 3 tot 13 april 2018 van 10u tot 17uur in het Suske en Wiske – Kindermuseum, Beauvoislaan 98 in Kalmthout
Deelnameprijs: € 4,00 per kind en € 8,00 vanaf 18 jaar
Website: www.suskeenwiskekindermuseum.be
foto: Noemi Monu

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *