Desserten in de Berendrechtse Bib

Op donderdag 22 november organiseert de vereniging De Keyser fv voor de zesde maal de “Week van de Smaak”.  Een cultureel-gastronomische activiteit waarbij de actieve medewerking van de bezoekers centraal staat.

Het thema voor 2012 is “De Smaak van Thuis” – de initiatiefnemers opteerden voor een dessertenbuffet. Buren uit Berendrecht en Zandvliet zorgen voor desserten allerhande, van zoet naar zout en terug. Soms met begeleidende dranken, maar steeds met de ‘smaak van thuis’.

“Na één jaar afwezigheid beslisten de organisatoren om dit jaar weer de “Week van de Smaak” op poten te zetten. Met de “Smaak van thuis” wordt op een breed publiek gemikt. En wat kunnen we dan beter kiezen als desserts?,” aldus Marc Maes, die het evenement in Berendrecht al zes jaar coördineert. “Tijdens de Week van de Smaak zullen in de bib allerlei themaboeken over desserts centraal staan, zodat iedereen inspiratie kan opdoen.”

Op donderdag 22 november is iedereen welkom in de bibliotheek “Viswater” om van de desserten te proeven. Er wordt wel gevraagd om vooraf in te schrijven. Dat kan in de Berendrechtse bibliotheek zelf tijdens de openingsuren (dinsdag/woensdag/donderdag en zaterdag 10 november) of bij De Keyser fv : 03-568 80 82 (na 19.00 u) en via   weekvdsmaak@telenet.be

Het aantal plaatsen is beperkt!

Week van de Smaak 2012 – De Smaak van thuis.
Donderdag 22 november om 20.00 u
Bibliotheek Viswater – Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht

Organisatie: De Keyser fv
HYPERLINK “mailto:weekvdsmaak@telenet.be” weekvdsmaak@telenet.be


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.