Deken Barzin zegent honden, katten, paarden en twee duiven


STABROEK – De Werkgroep Heuvels is terug van weggeweest. Vorig jaar kon de dierenwijding aan de kapel van de Heuvels niet doorgaan omwille van corona. Dit jaar kon dat wel op zondag 24 oktober, en dat lokte meteen veel eigenaars van paarden, honden en ook katten naar de kapel van de Heuvels.


Ook nu was deze dierenwijding de eerste in de regio. Deken Barzin had dan ook de handen vol met het wijden van al die dieren. Voor het eerst wijdde hij ook twee reisduiven
Medeorganisator Björn Simons : “In vergelijking met de andere edities, zijn we dit jaar al een week later dan normaal. Met de Werkgroep Heuvels willen we de mensen van deze wijk de kans geven om elkaar te leren kennen. Het is een eerder kleine wijk, gecentraliseerd rond de Heuvels, Waterstraat en Frans Hotagstraat.
Dit is trouwens al de zevende keer dat we samen komen voor een dierenwijding en volgend jaar komt er een nieuwe editie.”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder