De Wever ontvangen in de Martinushoeve

Lijst Polderdistrict verder bekend gemaakt 
 
De Antwerpse burgemeester was gisteren te gast in het Polderdistrict. Hij werd begroet door districtsburgemeester Geeraerts. De Wever kwam in de Martinushoeve te Zandvliet spreken over de toekomst van het district in het licht van de verkiezingen van oktober. In een humoristische en goed gedocumenteerde voordracht had hij het over de algemene politiek, de veiligheid in de stad en de criminaliteit die gedaald is. Dat is ook het geval met het dealen van drugs.

Tijdens een receptie werd de burgemeester aangeklampt over plaatselijke problemen zoals de wateroverlast, het vernietigen van de resterende polders en het centrum voor criminele illegalen dat op 200 m van de bewoning dreigt te komen, nog wel in volle Sevesogebied. 
Districtsburgemeester Carl Geeraerts stelde de eerste namen op de lijst voor het district voor. Hijzelf trekt de lijst, gevolgd door de 18-jarige Laura Adriaenssens uit Berendrecht. Deze toekomstige rechtenstudente komt op de tweede plaats. Huidig districtsschepen Rudi Sempels komt op de derde plaats en gemeenteraadslid Danielle Meirsman  duwt op de laatste plaats. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *